voor een kleurrijke en duurzame samenleving

We gaan met zijn allen constant meer richting een duurzame samenleving, maar smeren alsnog giftige rommel op onze muren en kozijnen. Dat moet anders. En dat kan anders. Het bedrijf fairf is ontstaan vanuit een sociale ondernemersdroom om mensen in binnen- en buitenland een kleurrijke duurzame toekomst te bieden. Fairf levert hiervoor verf, op basis van plantaardige grondstoffen, aan consumenten en professionals zodat zij hun huis duurzaam kunnen kleuren. Fairf zet zich in om een positieve impact te maken. De producten zijn van hoge kwaliteit en de service is zo opgezet dat de klant centraal staat.

service

Bij fairf snappen we dat je geen zin hebt om eerst langs de bouwmarkt te gaan om kleurstaaltjes of materialen te halen. Je kunt je kleur bepalen met onze kleurenfolder en we bezorgen de verf inclusief de beste materialen bij jou op de deurmat. Zit je kleur er toch niet tussen? Geen zorgen! Met het any color platform op onze website bestel je jouw favoriete kleur in onze duurzame fairf.

veiligheid en kwaliteit

Voor onze verf maken we gebruik van een bindmiddel van plantaardig materiaal. Hiermee vervangen we de traditionele bindmiddelen die worden gemaakt van fossiele grondstoffen. Daarnaast is fairf op waterbasis en bevat geen gevaarlijke oplosmiddelen of schadelijke stoffen. Een verf die veilig is voor jou en je omgeving. Dit merk je direct als je een blik fairf opent, fairf is namelijk nagenoeg geurloos. Je levert ook niet in op kwaliteit, de verf is namelijk uitvoerig getest en bekroond met meerdere certificaten. Om daadwerkelijk impact te maken mag een duurzaam product niet onderdoen voor een regulier product. Kortom, schilderen zoals je gewend bent, maar dan met minder impact op het milieu.

duurzaam productieproces

De productie van fairf gebeurt in Nederland. De kwalitatief hoogwaardige verf wordt CO2-neutraal geproduceerd in een fabriek die draait op zelf opgewekte stroom door zonnepanelen. Ook bij het verpakken van onze producten kijken wij naar een zo klein mogelijke impact op het milieu. We maken alleen maar gebruik 100% recyclebare blikken, de wrappingfolie die wij gebruiken is voor >60% plantaardig en recyclebaar en onze fairfblikken worden verpakt en beschermd met plastic zakjes gevuld met lucht. Dit oogt minder duurzaam, maar heeft een 9x zo lage impact als wanneer dit met papier gebeurt.

 

#fairfteam
Fairf is ontstaan vanuit een studentenproject in Rio de Janeiro in samenwerking met een aantal Nederlandse kunstenaars. In Rio de Janeiro werden voor dit project favela’s voorzien van kleur en kunst door ze te schilderen. Er is destijds samengewerkt met verfproducent Baril Coatings welke gespecialiseerd is in duurzame verven en coatings. Een van de studenten is toen in samenwerking met Baril Coatings en de eigenaren daarvan het merk fairf begonnen in de vorm van een start-up.
Sinds dit jaar is fairf volledig onderdeel geworden van Baril Coatings. Het doel van fairf is het verduurzamen van de verfplas en plantaardige verf beschikbaar maken voor de consument en dat doen we met onze fairftoppers!

Jeroen Duijghuisen
fairfbaas


Jeroen runt de fabriek waar fairf wordt gemaakt.

Teun Duijghuisen
fairfbaas


Teun is betrokken bij de ontwikkeling van de beste verfproducten.

Menno van Haaften

kleurmaker


Menno ontwikkelt de verf en het mooie kleurenpalet.

 

Diederik Zegwaard

relatiebeheer 

 

Diederik zorgt voor alles wat maar met verkoop te maken heeft; contacten met fairfspots, vragen,  samenwerkingsverbanden.  

Diede Duijghuisen
klantenservice

 

Diede heeft een antwoord op al jouw vragen en regelt samenwerkingsverbanden.

Anouk van Soest
communicatie

 

Anouk zorgt voor al onze communicatie-uitingen; online en offline en speelt graag met taal.

Frank Maas
marketing


Frank denkt en droomt in concepten en acties.

Jesper van Lijssel vormgeving

 

 

Jesper geeft een geheel eigen stijltje aan al onze fairfuitingen.

0 van 23720
kleuren doorzocht