kleuren

Wij vinden dat iedereen moet kunnen kiezen voor duurzame verf. Daarom is fairf naast ons eigen prachtige uitgebreide kleurenpalet ook verkrijgbaar in andere kleuren. Zo zijn alle kleuren van merken die onder ons moederbedrijf Baril Coatings vallen verkrijgbaar, zoals Mommy Paint, Copperant Mucha en Copperant traditionals. 

Onze kleurmengmachine kan fairf op kleur maken met vrijwel alle bekende kleurenwaaiers, zoals RAL en NCS. Is jouw favoriete kleur toch niet beschikbaar via onze bestelmodule? Neem dan contact met ons op en dan kijken wij of we het mogelijk kunnen maken. Wij krijgen vaak de vraag of een kleur uit een andere waaier overeenkomt met de ‘echte’ kleur. Wij lezen de originele kleur in en maken een formule die dezelfde kleur geeft maar dan in onze duurzame fairf. De kleur komt dan ook overeen met de originele kleur uit de waaier (beeldschermkleuren wijken altijd af van de werkelijkheid).

kleursamplesa

kleursamples

Het is best moeilijk om de juiste kleur online te kiezen. Daarom maken wij onze kleursamples met echte verf. Als je zeker wilt weten hoe jouw kleur er in het echt uit ziet, bestel dan een kleurenfolder of kleurstalen.

fairf kleuren

Het fairf kleurenpallet bestaat uit 96 kleuren die met zorg zijn samengesteld. Wist je dat de namen van de fairfkleuren
personeelsleden of vrienden zijn van onze fairfbazen? Dat maakt een kleur veel persoonlijker dan een code.

kleurnaam veranderd?
Omdat we graag iedereen uit onze fairffabriek een eigen kleur wilden geven, hebben we onlangs enkele kleurnamen veranderd. Heb je eerder al gefairfd met een kleur waarvan je de naam nu niet meer kunt vinden op ons palet? Geen paniek, als je fairf gaat bestellen en de oude kleurnaam intypt, dan vind je deze kleur terug en kun je deze nog gewoon bestellen.

24 tinten wit

Het is vaak lastig kiezen tussen wit, witter en witst. Daarom hebben we ook een fairf kleurenpallet met 24 wittinten zodat je duidelijk het verschil kan zien tussen de witten.

kleuren van INTERIEURVANMIES

Met haar bedrijf INTERIEURVANMIES inspireert Michelle dagelijks tienduizenden volgers met alles wat met interieur te maken heeft. Interieurontwerp en kleuren zijn een ware passie van haar en het was dan ook een perfecte fit om samen een prachtig en duurzaam kleurenpalet te ontwikkelen.

Mommy Paint

De fairf producten zijn ook verkrijgbaar in de 20 vrolijke Mommy Paint kleuren. Al deze kleuren hebben een naam van een dier. Met Mommy Paint maak je van iedere kinderkamer een paradijs!

0 van 23720
kleuren doorzocht