fairf kleuren

Wij vinden dat iedereen moet kunnen kiezen voor duurzame verf. Daarom is fairf verkrijgbaar in bijna alle kleuren. Onze kleurmengmachines kunnen de verf op kleur maken met bijna alle bekende kleurenwaaiers, zoals RAL en NCS.

fairf kleuren

fairf 24 tinten wit

category name

Koop verf in deze kleur

Koop verf in deze kleur

Er zijn geen kleuren gevonden.

category name

Koop verf in deze kleur

Koop verf in deze kleur

Er zijn geen kleuren gevonden.

Kies welke verfsoort je wil de benodigde hoeveelheid wil berekenen

Zuigkracht

Of je het rendement gaat halen is afhankelijk van de staat en afwerking van je muren. Heb je bijvoorbeeld ruw stucwerk, dan zal je minder vierkante meters kunnen doen. Het grootste effect op het verbruik heeft de mate van zuiging van je muren. Zijn ze bijvoorbeeld nog nooit geschilderd, dan zal de muur de 1e, 2e en soms zelfs 3e laag verf als het ware opzuigen waardoor je geen mooi resultaat krijgt. Om te testen of je muren zullen zuigen, kan je een natte spons op je muur houden. Als het water in de muur trekt dien je voorstrijk te gebruiken en adviseren we vervolgens twee lagen verf. Als je het water direct met een doek weer kan afdrogen dan heb je een niet zuigende ondergrond en kan je waarschijnlijk met 1 laag het gewenste resultaat behalen.

 

Kleur

Dan is het ook nog van belang hoe groot het verschil in kleur is dat je wilt bereiken, lichte kleuren over lichte kleuren gaat vaak in 1 laag, grotere verschillen hebben sowieso 2 lagen nodig. En hoe donkerder de kleur, hoe meer lagen nodig om het dekkend te krijgen.

0 van 23720
kleuren doorzocht